Opfrissing coronaregels

21 december 2021

En ja hoor, we zitten er nog steeds middenin: de pandemie. De meeste maatregelen zijn voor u ondertussen zowat de normaalste zaak van de wereld, toch willen we graag van de gelegenheid gebruikmaken om alles nog eens op te frissen. Niet alleen omdat we het verstandig aan willen pakken, maar ook om u te verzekeren van het feit dat we er op onze praktijk alles aan doen om u zo veilig mogelijk te kunnen ontvangen.

Als u een afspraak heeft

Voor ieders veiligheid en gezondheid hanteren wij de volgende regels:

  • Gebruik van een mondkapje is binnen de gehele praktijk verplicht
  • Houd minstens 1,5m afstand van andere personen
  • Betreed de praktijk pas vlak voor of op het tijdstip van uw afspraak
  • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst (beschikbaar direct achter de deur op de balie)
  • Verlaat de praktijk meteen na de behandeling
  • Kom zoveel mogelijk alleen naar de praktijk
  • Neem uw eigen handdoek mee

Wat als u klachten heeft?

Als u zelf klachten heeft, bijvoorbeeld verkoudheidsklachten, mag u naar de praktijk komen als u een negatieve (zelf)testuitslag heeft. Bij een positieve (zelf)testuitslag van uzelf of van uw huisgenoten vragen we u om uw afspraak op onze praktijk af te zeggen. Twijfelt u wat u moet doen? Dan mag u altijd bellen om met uw therapeut te overleggen.

Klachten na corona

Mocht u corona hebben gehad, kunt u contact met ons opnemen als u als gevolg hiervan klachten heeft gekregen. In de meeste gevallen kunnen wij u ondersteunen en begeleiden in de opbouw van uw conditie, kracht en mobiliteit.  Zo niet, dan zullen wij, binnen ons netwerk van gespecialiseerde collega’s en andere disciplines, zorgen dat we de beste zorg voor u inzetten, zoals u dat van ons gewend bent.

Vragen?

Geldt voor u een situatie die hierboven niet beschreven staat of is bovenstaande uitleg voor u niet duidelijk, neem dan zeker contact met ons op via telefoon, e-mail of Facebook.