Over ons

Over ons

We zijn trots op onze praktijk. Trots op ons team van therapeuten én trots op onze resultaten. Maar dat betekent niet dat we achterover leunen. Integendeel. We willen vooroplopen en zetten onze patiënten centraal.

Breed scala

Breed scala

In onze praktijk willen we vooroplopen en daarbij staat ú als onze patiënt centraal. Door continue bijscholing en het bijhouden van vakliteratuur, biedt ons team u een breed scala aan specialisaties, de nieuwste inzichten en ontwikkelingen aan op het gebied van fysiotherapie. Kortom: u krijgt de kwaliteit die u verdient.

Multidisciplinair

Onze fysiotherapiepraktijk is onder andere gevestigd in gezondheidscentrum De Praktijk in Sittard. Naast onze fysiotherapeutische diensten kunt u hier terecht voor podotherapie, ergotherapie, logopedie, psychologie, osteopathie, diëtetiek en mondzorg. Alle specialisten verbonden aan De Praktijk werken nauw samen. Ook overleggen we, wanneer nodig, onder andere met  artsen en de thuiszorg. We werken steeds meer in een multidisciplinair verband. Dat betekent dat er ruimte is voor andere perspectieven en behandelingen die elkaar aanvullen en versterken. Daarbij staan de kwaliteit en onze persoonlijke aandacht voor ú als patiënt hoog in het vaandel.

Wanneer wij het nodig vinden om een andere discipline in te schakelen, doen we dit altijd in overleg en met goedkeuring van u.

Historie

Walramstraat
Paul Göttgens richtte de praktijk op in 1978. Geleidelijk aan groeide de praktijk, het aantal medewerkers en de specialisaties. Sinds 2012 bestond de maatschap uit Els Kienhuis en Niña Pfennings. Aan de Walramstraat 1 maakt onze praktijk vanaf 2021 deel uit van gezondheidscentrum De Praktijk. Op die manier kunnen we u nóg beter van dienst zijn. Per 1 januari 2024 heeft Niña de maatschap verlaten. De naam Fysiotherapie Göttgens Kienhuis Pfennings paste dan ook niet meer bij ons. Per 1 juni 2024 gaan we dan ook vol trots verder als ’t Fysiohuis

Dorpstraat
De ouderen onder u kunnen het zich nog wel herinneren. De eerste fysiotherapiepraktijk in Broeksittard was die van Kurt en Francine Öffner. Francine verkocht de praktijk aan Rob Nützinger. In juli 1978 kwam Jo Franck in Robs praktijk werken en zij vormden later een maatschap. Vanaf 1996 werd de praktijk op de huidige locatie op Dorpstraat 1A gevestigd. Per 1 april 2021 heeft Fysiotherapie Göttgens Kienhuis Pfennings deze locatie over genomen.  En ook op deze locatie bent u nu welkom bij ’t Fysiohuis

Tarieven

Veel van onze behandelingen worden door de zorgverzekering vergoed. Of u hiervoor in aanmerking komt, is afhankelijk van uw (aanvullende) verzekering. Onze praktijk heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Daardoor krijgt u meestal een aantal behandelingen fysiotherapie vergoedt, afhankelijk van de hoogte van uw aanvullende verzekering.

Praktische informatie

Bekijk hier onze praktische informatie