Even voorstellen: Dani

21 december 2021

Mijn naam is Dani Biesmans, Ik ben 23 jaar en woon in Sittard. Ik voetbal bij HBC’09 in het dorp waar ik ben opgegroeid, Buchten. Ook ben ik vrijwilliger bij Jong Nederland Buchten, waar ik groepsleider ben van één van de jeugdgroepen. Naast mijn werkzaamheden bij Fysiotherapie GKP werk ik ook nog binnen het team Fysiotherapie bij Maasveld in Maastricht.

Ik ben in November 2021 afgestudeerd aan de opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool Zuyd, te Heerlen. Ik zou graag nog verder willen studeren. Alleen weet ik nog niet in welke richting, omdat ik in verschillende richtingen geïnteresseerd ben. In de komende tijd wil ik er achter komen welke richting het beste bij mij past.

U kunt bij mij terecht voor fysiotherapeutische behandelingen en Medical Taping, daarnaast geef ik ook FysioFitness en PerfectPilates lessen. Momenteel ben ik zowel op de Walramstraat als op de Dorpstraat werkzaam.