Veranderingen in het team

19 december 2023

Het zal niemand ontgaan zijn, zeker niet na het bericht van vorige maand: Niña gaat ons verlaten. Als zo’n veelzijdig therapeut het team verlaat, vallen er natuurlijk wel wat gaten die opgevuld moeten worden, zowel qua uren als qua specialismes. U leest er hieronder meer over.

Verdeling van uren en kinderfysiotherapie
Het gros van Niña’s uren wordt opgevangen door (kinder)fysiotherapeut Ed, maar indien nodig kunt u ook gewoon terecht bij de rest van het team. Ed zal tevens de kinderfysiotherapie volledig op zich nemen. Vanaf januari is Ed dus meer in de praktijk te vinden. Afspraken met hem zijn vanaf dan zowel in de Walramstraat als in de Dorpstraat te maken.

Bekkenfysiotherapie en kinderbekkenfysiotherapie
Niña was verder nog gespecialiseerd in kinderbekkenfysiotherapie. Om dit op te vangen, komt Marlou Gootzen, bekken- en kinderbekkenfysiotherapeut, per januari ons team versterken. U leest het goed: Marlou is ook bekkenfysiotherapeut voor volwassenen. Dat betekent dus dat vanaf januari niet alleen uw kind, maar ook uzelf bij ons terecht kunt met allerlei soorten bekkenproblematiek.

Oedeemtherapie
Rest nog de oedeemtherapie. Aangezien Niña wegvalt als oedeemtherapeute en de vraag naar oedeemtherapie enkel toeneemt, heeft Els vanaf januari hulp nodig. Daarom is Chantal ondertussen begonnen aan de opleiding tot oedeemtherapeut. Zodra zij begin 2024 klaar is, kan zij Els ondersteunen bij de behandeling van oedeemklachten. Weet u niet meer wat oedeemtherapie precies is en waar het goed voor is? Lees dan zeker hieronder even verder.