Gezondheidscentrum De Praktijk

30 januari 2021

“Sorry, geen tijd om te kletsen, ik moet naar De Praktijk.” Dat kunt u vanaf nu zeggen als u op weg bent naar onze praktijk, naar welke discipline u ook onderweg bent. Wij treden sinds januari namelijk naar buiten onder één gezamenlijke naam; gezondheidscentrum De Praktijk.

 

Acht disciplines

Het begon bescheiden, maar anno 2021 is het een hele lijst: fysiotherapie, podotherapie, ergotherapie, psychologie, logopedie, mondhygiëne, diëtetiek en osteopathie. We zitten niet alleen toevallig samen in hetzelfde gebouw. Nee, we werken ook samen. Hierdoor kunnen we u nóg beter helpen. En dus werd het tijd om ons onder één naam te schikken. De ‘oude’ praktijknamen waar u bekend mee bent, blijven overigens wel bestaan. Zo bent u bijvoorbeeld nog steeds in behandeling bij Fysiotherapie Göttgens Kienhuis Pfennings, met als enig verschil dat wij nu gevestigd zijn binnen gezondheidscentrum De Praktijk.

 

Wat verandert er?

Eigenlijk verandert er voor uzelf niet veel. Mogelijk heeft u onze nieuwe huisstijl al gezien binnen én buiten. Het diepe paars heeft plaatsgemaakt voor een zacht turquoise, ‘fysiotherapie’ op de gevel heeft plaatsgemaakt voor ‘gezondheidscentrum’ en de borden rond de praktijk wijzen u er voortaan op dat u bij ‘De Praktijk’ bent aangekomen. Ook hebben we een nieuwe gezamenlijke website en facebookpagina. U vindt ons nu op www.gezondheidscentrumdepraktijk.nl of op Facebook op Gezondheidscentrum De Praktijk. De Facebookpagina van Fysiotherapie Göttgens Kienhuis Pfennings blijft trouwens gewoon bestaan, evenals onze website. Deze website is overigens ook vernieuwd, dus neem eens een kijkje.

 

Contact

Weet u al welke discipline u nodig heeft? Neem dan contact op met desbetreffende discipline; u kunt de juiste telefoonnummers op onze nieuwe website makkelijk terugvinden. Weet u niet welke discipline u nodig heeft of verwacht u dat het nodig is om met meerdere disciplines in contact te komen? Vul dan het contactformulier in op de website, stuur een e-mail naar info@gezondheidscentrumdepraktijk.nl of bel ons op het voor u bekende nummer 046-4521210.