De praktijk op de Dorpstraat

5 augustus 2021

U heeft het al gehoord of bent er misschien zelfs al geweest, maar het mag in deze nieuwsbrief natuurlijk niet ontbreken: Fysiotherapie Göttgens Kienhuis Pfennings heeft nu een tweede locatie, namelijk op de Dorpstraat in Broeksittard.

 

Herkenbaar

Dat de praktijk tegenover de kerk van Broeksittard nu als Fysiotherapie GKP door het leven mag gaan, valt niet te missen. Het pareltje is in alle opzichten een kleine broer van zijn multidisciplinaire zus op de Walramstraat. Het herkenbare rode gebouw, het mooie hoge plafond bij binnenkomst met een mooie collectie aan vrolijke lampen, de typische paarse vloer en de herkenbare bestickering op ramen en deuren. Niemand gaat voor de lol naar de fysiotherapeut, maar de gezellige sfeer maakt het moeilijk om níet graag naar de praktijk te komen.

 

Fysiotherapeutisch aanbod

Op de Dorpstraat hebben we drie ruime behandelkamers en één mooie, functionele oefenzaal om u te begeleiden op uw weg naar herstel of verlichting van uw klachten. Doordat vijf van de zeven fysiotherapeuten van de Walramstraat ook op de Dorpstraat actief zijn, zijn hier vrijwel dezelfde (fysiotherapeutische) specialisaties te vinden. Maar niet alles wordt dubbel aangeboden. Zo kunt u enkel op de Dorpstraat terecht voor (diagnostische) echografie en shockwave therapie en bieden we pilates, fysiofitness en Mulligan Concept enkel op de Walramstraat aan.

 

Afspraak maken

Een afspraak maken met onze therapeuten Els, Niña, Chantal, Ralf of Eva op de Dorpstraat kan via telefoonnummer 046-4511225. Mocht daar onverhoopt niemand oppakken, kunt u ook het nummer van de Walramstraat (046-4521210) bellen, waar we ook de agenda’s van de Dorpstraat kunnen inzien.