Nieuws

31 oktober 2023

Het afgelopen jaar is in vogelvlucht voorbij gegaan en 2024 komt er alweer aan. Voordat het zover is willen we u langs deze weg graag op de hoogte brengen van de ontwikkelingen en veranderingen die zullen plaatsvinden.

Niña heeft besloten om vanaf 1 januari te stoppen met haar werkzaamheden als fysiotherapeute, kinderfysiotherapeute en oedeemtherapeute binnen onze praktijk. Zij zal dan ook onze maatschap gaan verlaten.

Niña:

De afgelopen 20 jaar heb ik gewerkt als fysiotherapeute waarvan de afgelopen 12 jaar binnen onze praktijk en de maatschap. Dit heb ik altijd met veel liefde, toewijding en plezier gedaan. Nu is het tijd om een andere weg in te slaan en het mooie vak en onze mooie praktijk te gaan verlaten. Geen eenvoudige beslissing, maar wel een beslissing waar ik 100% achter sta. Langs deze weg wil ik u bedanken voor het gestelde vertrouwen in mij als fysiotherapeute. Wie weet zien we elkaar dit jaar nog en anders wellicht in de toekomst ergens in het Sittardse of daarbuiten.

 

Wat nu?

Voor u zal er niet veel gaan veranderen. De praktijk blijft bestaan en de praktijkvoering zal nu alleen door Els worden uitgevoerd. De voor u reeds bekende collega’s zullen de werkzaamheden van Niña overnemen en u mag verwachten dat dit met dezelfde toewijding wordt gedaan zoals u dit van ons gewend bent.

Onze reeds bekende en ervaren collega (kinder)fysiotherapeut Ed zal de kinderfysiotherapeutische behandelingen van Niña overnemen.  Daarnaast zal hij ook uren reguliere fysiotherapie van Niña overnemen. Hij zal werkzaam zijn op beide locaties; zowel op de Walramstraat als op de Dorpstraat.

Els zal de oedeemtherapie patiënten, die voorheen bij  Niña in behandeling waren, gaan overnemen. Chantal zal in het voorjaar de opleiding tot oedeemtherapeut afronden dus binnenkort kunt u ook bij haar terecht voor deze behandelingen.

Mochten er vragen zijn naar aanleiding van dit bericht of mocht u het fijn vinden om afscheid te nemen van Niña, dan is dit uiteraard mogelijk. Laat dit even weten per mail, kom langs of bel ons op!

 

Bedankt voor het vertrouwen al die jaren!

 

Groetjes,

Els, Ralf, Maren, Chantal, Dani, Ed en Niña