Nieuws!!

9 maart 2021

Wij zijn enthousiast, we hebben nieuws!  Helaas konden we u dit in de laatste nieuwsbrief nog niet vertellen maar nu alles rond is, is het moment daar om dit met u te delen.

Met ingang van 1 april 2021 zullen wij met trots de praktijk van onze collega Jo Franck van Fysiotherapie Franck op de Dorpstraat in Broeksittard overnemen en daarmee onze  praktijk uitbreiden met een 2e locatie. Vanaf medio juni  gaat Jo, na 43 jaar, van zijn welverdiende pensioen genieten, samen met zijn vrouw en (klein)kinderen. Aan ons de eer om zijn praktijk voort te zetten.

Chantal Coolen werkt reeds 8 jaar in zijn praktijk en zal een vast gezicht blijven op de Dorpstraat, maar ook ons team op de Walramstraat komen versterken. Zij is naast fysiotherapeute ook manueel therapeute en ervaren met shockwave en medical taping.

Ons team, zoals u dat bij ons op de Walramstraat kent, zal verder niet veranderen.  Sommige collega’s zullen ook een aantal dagdelen op de Dorpstraat gaan werken. Uiteraard blijft de keuze waar u behandeld wil worden aan u. De Walramstraat, de Dorpstraat of indien nodig bij u thuis.

Omdat de patiënten voorheen bij Jo terecht konden voor echografie willen wij dit ook aan u blijven aanbieden. Ralf en Chantal zullen dit op zich gaan nemen en daarmee kunt u vanaf eind april al bij hen terecht voor een echo van de schouder en in de loop van het jaar ook voor andere lichaamsregio’s. Hiermee zien wij een mooie aanvulling op onze diagnostiek en behandeling.

Ondanks en dankzij deze uitbreiding blijven wij staan voor persoonlijke aandacht voor u als patiënt en zullen we met ons team blijven zorgen voor de meest optimale behandeling, zoals u dat van ons gewend bent.

We hopen dat u met net zoveel vertrouwen als ons uitkijkt naar deze uitbreiding. Mocht u vragen hebben of hier meer over willen weten, kunt u altijd bij ons terecht.

 

Tot ziens op de Walramstraat, Dorpstraat of bij u thuis.

 

Niña Pfennings en Els Kienhuis