Een nieuwe naam voor onze praktijk: ’t Fysiohuis

31 mei 2024

Graag willen wij u informeren over de naamsverandering van Fysiotherapiepraktijk Göttgens Kienhuis Pfennings. Samen met Niña Pfennings hebben we de afgelopen jaren een prachtige fysiotherapiepraktijk opgebouwd. Een praktijk waarop we met z’n allen echt enorm trots zijn. Trots op elkaar en trots op onze resultaten. Maar inmiddels heeft Niña in december vorig jaar afscheid genomen en is oprichter Paul Göttgens al ruim tien jaar met pensioen. De naam past dus niet meer bij onze praktijk. Daarom staat vanaf 1 juni een nieuwe naam op de gevels aan de Walramstraat en de Dorpstraat: ’t Fysiohuis.

Huis
Een naam die we heel bewust hebben gekozen, want onze praktijk staat als een huis. Zoals u dat van ons bent gewend. Een huis waarvan wij als therapeuten de stevige fundering zijn. Een huis waarin we samen met u mooie resultaten boeken. Een huis met fysiotherapie, manuele therapie, kinderfysiotherapie, oedeemfysiotherapie onder één dak. En een huis waar de deur altijd openstaat.

Vertrouwen
De deur waar u het afgelopen jaar soms of misschien wel regelmatig bent binnengestapt. Binnengestapt met uw hulpvraag. Een verhaal. Soms met een lach of een traan. Pijn of opluchting. En altijd met vertrouwen. Dit alles kan nog steeds, want behalve de naam verandert er niets.

Graag ontvangen wij u vanaf 1 juni in ’t Fysiohuis aan de Walramstraat of Dorpstraat in Sittard. En uiteraard via dezelfde deur als altijd.

Met vriendelijke groet,

Team ’t Fysiohuis
Els Kienhuis, Ralf Willemsen, Maren Lemmens, Chantal Coolen, Dani Biesmans en Ed Zieminski

www.tfysiohuis.nl     –    praktijk@tfysiohuis.nl